Urna
Hamvasztás
Temetkezés
 
Bejelentkezés | Regisztráció
E-mail cím: 
Jelszó: 
 Bejelentkezés
 Elfelejtett jelszó bezár 

Urna vásárlás

A Kegyeleti Urnaszolgálat kínálatából több mint 100 temetkezési urna közül választhat. A weboldalunkon lehetősége van az urna megvásárlására. A megrendelt urnát átveheti személyesen telephelyünkön Esztergomban, Budapest területén az Ön által megadott címen előre egyeztetett időpontban vagy kézhez kaphatja a vásárolt urnát postai úton is.

Az urna vásárlás lépései:
1. Az urna megrendeléséhez, urna vásárláshoz rövid regisztráció után be kell jelentkeznie.

Figyelem!
A regisztráció és a megrendelés alkalmával közölt adatokat bizalmasan kezeljük, adatbázisunkban titkosítva tároljuk. Harmadik félnek nem szolgáltatjuk ki, csak és kizárólag a megrendelés teljesítéséhez használjuk fel (Hírlevelet, reklámanyagokat ezalatt, és ezután sem küldünk!).

1.1 A regisztráció lépései
- A regisztrációs oldalon (itt) adja meg nevét, e-mail címét, és egy Ön által választott jelszót.
- Nézze meg az e-mailjeit, mert a regisztráció során megadott e-mail címere küldünk egy üzenetet, melyben kérjük, hogy igazolja regisztrációs szándékát. Ezt a kapott e-mailben szereplő hivatkozásra kattintva teheti meg.
2. Bejelentkezés után keresse meg az oldalon a megvásárolni kívánt urnát (temetkezési urnák) és kattintson az ára melletti megrendelés gombra. (A Kegyeleti Urnaszolgálat oldalain az urna vásárlásán túl tájékozódhat a hamvasztás, urnás temetés árairól, ezért felajánljuk a kegyeleti szolgáltatások megismerésének lehetőségét.)
Amennyiben nem érdeklik a hamvasztásos temetkezési szolgáltatások, válassza a "csak az urnát rendelem meg" lehetőséget.
3. Véglegesítse az urna rendelését az oldal jobb felső sarkában látható "megrendelés/vásárlás" hivatkozásra kattintva.
4. Válassza ki az urna szállításának, fizetésének módját (Ha nem a személyes átvételt választotta, adja meg a szállítási címet) és küldje el a rendelést.
5. Kérjük, ezután is ellenőrizze e-mailjeit és erősítse meg rendelését a kapott üzenetben található hivatkozásra kattintva.

Főoldal